Ranking Agent

100
Master Stokis

Anda perlu membuat jualan minimum sebanyak 16 karton  , dan mempunyai minima  5 stokis yang aktif dibawah anda dan membuat jualan RM10 000.00 sebulan.

100
Stokis

Anda perlu membuat jualan minimum sebanyak 8 karton  , dan mempunyai minima 5 home dealer yang aktif dibawah anda dan membuat jualan sebanyak RM6000.00 sebulan.

100
Home Dealer

Anda perlu membuat jualan minimum sebanyak 3 karton  , dan mempunyai 3 basic agen yang aktif dibawah anda.

100
Pakej Mini

Anda perlu membuat jualan minimum sebanyak 18 Pack .

Syarat Menjadi Agen 

1. Menjaga rangkaian kumpulan & pelanggan dengan baik.
2. Belian perlu mengikut ranking agen , contohnya jika anda stokis , anda perlu menjual 8 karton sebulan.
3. Minima belian pertama setiap bulan 2 karton.
4. Minima belian kedua 1 karton & seterusnya setiap bulan sehingga cukup total 8 karton.
5. Mematuhi harga pasaran.
6. Mempunyai downline yang aktif.
7. Agen yang tidak cukup minima belian bulanan akan diturunkan ranking.
8. Mana-mana yang tidak mematuhi harga pasaran @ melanggar mana mana syarat untuk kekal sebagai agen boleh diterminate pada bila bila masa dan kembali sebagai pengedar biasa.
9.  Mepunyai akaun media sosial sama ada di FB, Whatsapp, Instagram,Telegram @ seumpamanya serta aktif mempromosikan, mengiklankan & menjual Sosej Sedaap ! Al Baity.

#Anda akan dinaikkan ranking secara automatik jika memenuhi syarat yang ditetapkan , dan anda juga boleh diturunkan ranking jika tidak memenuhi syarat secara automatik.

#Beza setiap ranking adalah dari segi harga borong yang anda dapat dari kami.Semakin tinggi ranking anda semakin murah harga borong anda dan semakin banyak anda boleh menjana pendapatan.

# Jika anda lihat pada jadual diatas , terdapat diskaun pada stokis dan master stokis , term itu hanya terjadi jika anda beli mengikut pakej , jika sebaliknya , anda tidak akan mendapatkan harga diskaun tersebut.

#Anda akan dapat menjana pendapatan dengan cara :

  1. Menjual secara terus @ dropship kepada pelanggan anda.
  2. Rekrut agen dibawah anda. Setiap kali mereka membuat pembelian diwebsite , anda akan mendapat komisyen dari pembelian tersebut.Pastikan setiap agen anda berdaftar dibawah link anda.